The Woodcrafter
Het Smokkelaartje Strijbeek
Pannenkoeken restaurant Het Smokkelaartje Strijbeek
 
Vorig jaar (2011) kwam de vraag via mail bij binnen, of het mogelijk was een offerte uit te schrijven, omtrent de inrichting van een nieuw te realiseren pannenkoeken restaurant te Strijbeek..Tuurlijk!!
 
En aldus, na veel contact en maken van diverse ontwerpen via 3D tekenprogramma.. kreeg ik groen licht voor het vervaardigen van 55 stoelen, 3 statafelsets met stoelen, een stamtafel, diverse eettafels (22 in totaal)  een bar en een grote loungehoek.
 
Recyclehout / sloophout
 
De oude boerderij welke aangekocht werd, liggend langs een oude smokkelroute Belgie Nederland, moest omgebouwd worden naar een Pannenkoekenrestaurant welke aan elke moderne eis zou moeten voldoen....een flinke en zeer intensieve verbouwing volgde..met respect voor de kenmerkende elementen van de boerderij, zoals het oude gebintenwerk.
Enkele van de oude materialen, zoals deuren en dakbeschot zijn weer verwerkt in de inrichting en bar van het restaurant.
 
 
 
 
 
Deze deuren zijn wederom verwerkt in het nieuwe interieur van het Smokkelaartje, van de grote baanderdeuren is de bar getimmerd.
 
Voorontwerp van o.a. in dit geval, de Loungehoek
 
Ondertussen in de werkplaats van The Woodcrafter.
 
Tijdens de verbouwing van het resaurant wordt er in het atelier/werkplaats van The Woodcrafter flink gezaagd, geschaafd, gelijmd en gebouwd, eerst alle stoelen..
 
 
 
steigerdeel stoelen
 
Dan de tafels...
 
 
De loungehoek
 
 
En na enige tijd...is alles gereed om naar het inmiddels flink verbouwde Smokkelaartje te brengen...met een 48 kuubs vrachtwagen!
 
Alles inladen....
 
verhuizen meubelen Het Smokkelaartje
 
Let op The Woodcrafters Directrice... zij leidt alles in goede banen!
 
 
Een alles weer uitladen...
 
En uiteindelijk.. na een lange dag, veel sjouwen en alles op zijn plek zetten.. het volgende resultaat!!
 
 
Met dank aan Marco en Rob, die zich die dag nog lang mogen heugen, mede dank zij de spierpijn de dagen erna! Tnx vrienden!!

 
Enkele interieurimpressies va het Smokkelaartje
 
 
 
 
 
 
tafelblad sigarenkistjes

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl