The Woodcrafter
Auteursrechten
LET OP!!
 
Alle afbeelingen op deze site, zijn eigen, unieke ontwerpen van The Woodcrafter, sommigen zijn opgenomen in het register van Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (modelrecht/octrooicentrum)  http://www.boip.int/nl/generalIP.html
In geen enkel geval zal The Woodcrafter van medemeubelmakers ontwerpen overnemen, tenzij open en eerlijk in overleg is overeen gekomen.
 
 
Een echte vormgever/meubelmaker zal zijn eigen ontwerpen maken, ga dan ook niet mijn ontwerpen, zonder te vragen, overnemen,(pikken) men valt snel door de mand!
 
Wanneer blijkt dat elders een ontwerp opduikt, welke sterk de neiging bezit, een ontwerp van The Woodcrafter te kunnen zijn, zal een passende actie op ondernomen worden.
 
logo houd de dief
 
Alle afbeeldingen en teksten, weergegeven op deze site, vallen allen onder de auteursrecht wetgeving.

Zomaar een afbeelding kopiëren en elders publiceren is niet toegestaan, zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker, in dit geval The Woodcrafter.
 
Wil je toch een afbeelding of tekst kopiëren meld mij dit dan even, met een reden, zodat ik zelf kan beoordelen of mijn afbeeldingen en teksten op een deugdelijke manier worden gedupliceerd en eventueel worden gepubliceerd.

 
Je kunt HIER contact opnemen met The Woodcrafter.

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl