The Woodcrafter
Ontwerpen / Vormgeving
 
 
Regelmatig zul je op deze site 3 dimensionaal weergegeven afbeeldingen tegenkomen, welke op een schematische manier een idee weergeven, die de werkelijkheid zeer goed weet te benaderen.
Ze zijn ter informatie, ter ondersteuning en als praatplaatje bedoeld ter vertaling van een idee van de klant.
 
©The Woodcrafter 2008
 
Het maken van een 3D visualisatie is voor de klant een ideale ondersteuning te zien of haar idee begrepen wordt.
 
Uw ontwerp
 
Het biedt een enorme voldoening voor de klant, om haar idee in een 3D animatie voor zich te zien, haar inbreng, idee en creativiteit liggen vast bij een totstand koming van z'n visualisatie.
The Woodcrafter heeft in principe geen inbreng in het ontwerp, een klant weet meestal goed wat zij voor ogen heeft, in de regel is The Woodcrafter er 'slechts' ter ondersteuning van de technische kant van een idee, tenzij anders gewenst.
Op deze manier wordt bereikt dat een klant een geheel eigen ontworpen product krijgt en uiteindelijk veel meer voldoening schenkt dan een haast anonieme snelle aankoop te doen bij een meubelgigant.
 
Gratis
 
Een 3D visualisatie wordt gemaakt op verzoek van de klant, of ter ondersteuning van The Woodcrafter en is in de meeste gevallen gratis, als extra service op het product, tenzij de visualisaties wat complex worden, dan wordt aan de hand van het uurtarief van TW een factuur opgemaakt, dit altijd in overleg.
 
Passie
 
The Woodcrafter heeft zijn baan als Technicus/Tekenaar opgegeven en is voor een paar jaar geleden vanuit pure passie voor het meubel maken, voor zichzelf begonnen.
Dat wil niet zeggen dat er niet verdient hoeft te worden, maar passie voor het vak zorgt er wel voor dat de klant meer krijgt dan slechts het product.
 
Persoonlijke aandacht, eigen inbreng, 3D visualisatie ter ondersteuning, maakt dat u met veel meer voldoening uw product koopt en er uiteindelijk in u woning van kunt genieten.
 
Enkele voorbeelden
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl